пʼятницю, 1 листопада 2019 р.

Як самостійно навчати англійській дошкільнят!



Хто з батьків не хотів би, щоби його дитина швидко та без проблем засвоїла англійську? Білінгвою бути добре. Багато хто з батьків настільки непокоються тим, щоби ця мова далася дитині легко, що роблять ранній старт – починають навчати дитину ще з 3–4-річного віку. Але далеко не всі курси англійської приймають настільки маленьких студентів. Як же займатися зі своїми дітьми подібного віку самостійно?
Передусім слід вирішити для себе, чи справді ви хочете почати навчати дитину англійській із настільки раннього віку. У цьому немає гострої необхідності:дослідження вчених із Массачусетського університету довело, що немає особливої різниці між тими, хто почав вчити англійську від народження, й іншими, хто почав робити це до 10 років. А ось якщо починати вчити зі старшого віку, тоді різниця помітна.
Багато хто з викладачів воліє починати працювати з дітьми, які вже вміють читати та писати – тоді можна підходити до вивчення мови комплексно та структуровано. Але для тих, кому все ж не кортить познайомити своїх дітей зі світом англійської, пропонуємо поради від нашого викладачки Юлії Бокеєвої, яка працює якраз із найменшими студентами. Їй слово:
Дорослі та діти сприймають вивчення іноземних мов по-різному. Перші роблять це структуровано, обираючи складні посібники та дотримуючись правил, тоді як діти просто “поглинають” мову. Дитина може оволодіти і двома, і трьома мовами. Головне – постійно з нею займатися.